ACTUEEL

 

Werken aan nieuwe concepten en samenwerkingsverbanden

 

Deze periode van het jaar staat bij mij in het teken van nieuwe concepten ontwikkelen. Omdat arbeidskapitaal het belangrijkste kapitaal is staat werkplezier centraal. In dat kader heb ik twee nieuwe samenwerkingsverbanden waar ik de komende tijd mee aan de slag ga:

 

Jens Hommen van Pausit- Pausit Plus

Pausit is een pauzesoftware systeem dat medewerkers helpt bij een actieve werkstijl. Met Jens ontwikkelde ik Pausit Plus, een pakket dat bedrijven, die al een Pausit licentie hebben of aanschaffen, helpt om micropauzes nog beter te stimuleren en te borgen zodat bewegen een normaal onderdeel van je werkdag wordt. Ik ga met bedrijven in workshops aan de slag om medewerkers zelf te laten bedenken wat ze nodig hebben voor en actieve werkdag. Ik geniet erg van deze samenwerking omdat het mijn creatieve brein aanspreekt.

Wil je meer weten over Jens en zijn Pausit? Kijk op www.pausit.nl 

 

Annet Noordik van Hartelijk Gefaciliteerd

Annet ken ik van de opleiding tot Facilitator die ik bij haar volgde. We hadden zo'n goede klik dat we het zonde zouden vinden als we die energie niet zouden gebruiken om tot nieuwe dingen te komen. Op dit moment werken we aan een methode om werkplezier te meten en te bespreken in bedrijven. We delen de passie voor werkplezier als vertrekpunt dus dat komt helemaal goed. Annet heeft een enorme schat aan ervaring als het gaat om het faciliteren van workshops en bijeenkomsten.

Wil je meer weten over Annet en Hartelijk Gefaciliteerd? Kijk dan op https://www.hartelijkgefaciliteerd.nl/