PARTNERS

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkplezier, maar samen is altijd leuker toch? Daarom werk ik regelmatig samen met deze partners, ieder met hun eigen expertisegebied en visie op jouw vraagstuk.

MINKE  MAAT

Minke Maat is dichter en schrijver en geeft met haar woorden glans aan het ogenschijnlijk alledaagse. Ze schreef vier boeken, waaronder ‘Het is overal’. Als je zelf zomaar wat om je heen kijkt, dan zie jij het ook.

minkemaat.nl

MARLOUS VOLKERS- & THIS IS ME

Vanuit een holistische kijk op de wereld verbindt, verrijkt en zorgt Marlous voor bewustwording op het gebied van communicatie, marketing en pr.

Marlous heeft een gave om altijd het positieve in mensen te zien.

andthisisme.nl

JENS HOMMEN-PAUSIT

Jens verkoopt geen pauzesoftware maar actieve en gezonde medewerkers! Zelf altijd in beweging en op zoek naar nieuwe manieren om alle bedrijven naar een gezonde werkplek te begeleiden.

pausit.nl 

ANNET NOORDIK-HARTELIJK GEFACILITEERD

Annet runt al jaren een succesvol trainingsbureau en werkt veel als facilitator. Ze ontwerpt en faciliteert interactieve bijeenkomsten. Ze gelooft, net als ik, in werkplezier als vertrekpunt voor het voeren van het goede gesprek. 

hartelijkgefaciliteerd.nl 

 

MARLEEN MENKEN- POWERED BY M

Marleen heeft een programma ontwikkeld om mensen met chronische en onverklaarbare pijnklachten voorgoed pijnvrij te krijgen. Hoe? Door de echte oorzaak bij de kern aan te pakken.

chronischepijnophetwerk.nl